2012 v režii Dramatikz, Tafroba a Dje Wiche! Poslouchej, co najdeš na desce Morfium!

13.05.2011 19:48

Dramatikz dávají ven před svým druhým albem, které se bude jmenovat "Morfium" singl "2012", kde se po jejich boku představí také Tafrob a na produkci DJ Wich. Tento singl je nasazený již do hitparád jako novinka, pro kterou můžeš hlasovat!

A jak je na tom album Morfium? Je už hotové a koupit si ho budeš moci už brzy v předprodeji s tričkem Dramatikz, a samozřejmě také následně v obchodech. Vychází v druhé polovině listopadu a kromě zmíněného Tafroba a Dj Wiche se na něm objeví také Moja Reč, Emeres, Nobodylisten, polská HiFi banda a další zpěváci a hudebníci. Celkem čekej 17 tracků a pro další čerstvé informace sleduj FB Dramatikz! Připomenout si můžeš také náš dříve vydaný rozhovor s Dramatikz, v němž, mimo jiné, přišla řeč i právě na toto dílko.

Na závěr slova jednoho z autorů, které můžeš brát,jak já ráda říkám, jako pozvánku ke koupi riginálu! "Náš nový album Morfium bude veľmi pozitívny, hudobný, energický a pokrokový," dodáva s úsměvem Radikal.

 

https://www.hiphopstage.cz/poslechni-si-mp3/2012-v-rezii-dramatikz-tafroba-a-dje-wiche-poslouchej-co-najdes-na-desce-morfium/